Takentreprenad Umeå

En takläggare med hjärtat i Umeå

Takläggare

Takläggare i Umeå

Bygger du nytt hus i Umeåtrakten är det oss du ska vända dig till för takläggningen. Vi lägger och renoverar tak åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i hela Umeå. Vi kan ta totalentreprenad på hela arbetet eller gå in som delentreprenörer.

Det du får när du anlitar oss för takläggning är professionella hantverkare med lång och gedigen erfarenhet av alla typer av takarbeten. Vi ger alltid allt för att möta och till och med överträffa våra kunders förväntningar och hänvisar gärna till tidigare utförda takarbeten i Umeå.

Kontakta oss idag om du bor i eller utanför Umeå och behöver hjälp med att lägga nytt tak på villan eller fritidshuset

Inte bara plåt

Vi lägger och renoverar alla typer av tak, inte bara plåttak. Eftersom vi gör mycket takarbeten åt bostadsrättsföreningar är dock plåttak på större fastigheter ett lätt jobb för oss, vare sig det gäller mindre reparationer eller en hel omläggning. Men vi känner oss lika bekväma på ett villatak där tegelpannorna behöver bytas ut, eller på Attefallshuset som behöver ny takpapp.

I en större stad som Umeå gäller det att kunna vara flexibel och kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster. Samtidigt är det viktigt för oss att verkligen kunna erbjuda högsta möjliga kvalitet på det arbete vi utför. Många lyckade takläggningar och hundratals nöjda kunder kan vittna om att vi lyckas!

Säkerhet på tak

Vi tar säkerheten på största allvar, och då pratar vi lika mycket om din och din familjs säkerhet som våra takläggares. Vi planerar därför alltid våra arbeten mycket noga innan vi börjar, och ser till att all nödvändig skyddsutrustning finns på taket, att allt material finns på plats och så vidare.

Under tiden vi renoverar eller lägger ditt tak kan du känna dig helt trygg med att du inte riskerar att du eller någon annan i din familj skadas. Vi har ständigt hundra procent koll på vad vi gör och eftersträvar alltid maximal riskeliminering. Det ska kännas säkert att anlita oss för takarbeten!

Vi hjälper dig med takläggning

Bygger du hus och vill ha hjälp med läggning av ett tegel- eller plåttak? Eller vill du beställa takdelar för att bygga taket på egen hand? Oavsett vad du har för takplaner ska du höra av dig till oss, chansen är stor att vi har lösningen på det du vill uträtta.

Hos oss får du alltid garanti på utfört arbete och transparens och tydlighet genom hela processen. Du kan när som helst kontakta oss om det är något du undrar över, och vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska känna att du fått ett riktigt bra takarbete utfört. Vi är förstavalet när det kommer till takläggning i Umeå!

Din takläggare i Umeå