Takentreprenad Umeå

En takläggare med hjärtat i Umeå

Tjänster

Allt inom tak i Umeå

Med den breda kunskap och erfarenhet som finns hos våra anställda kan vi utföra alla typer av takarbeten i Umeå med omnejd. Hos oss får du redan från början ett bra bemötande och hjälp med att hitta den bästa lösningen för dig.

Oavsett om du är privatperson, fastighetsägare eller representant för en bostadsrättsförening är du välkommen att höra av dig. För oss är inga jobb för stora eller för små.

Takentreprenad

Takrenovering och takläggning är hjärtat i vår verksamhet. Vi utför kompletta takrenoveringar, alltid med högsta kvalitet i fokus. Oavsett om det rör sig om plåt- eller tegeltak har vi den erfarenhet och expertis som krävs för att få ert tak så hållbart och säkert som det bara är möjligt.

Vi kan även utföra snickeriarbeten på tak, som till exempel ryggåskonstruktioner, takhöjningar och tilläggsisoleringar.

Service och underhåll

Vi utför alla typer av servicearbeten på tak, som till exempel snöröjning och mindre reparationer. En vanlig lösning är att vi skriver ett serviceavtal med till exempel en bostadsrättsförening och tar hand om den tekniska förvaltningen av taket. För medlemmarna och styrelsen känns det bra att det ständigt finns någon som håller koll på hur taket mår och kan ge det löpande underhåll.

Men vi finns också alltid tillgängliga för tillfälliga insatser vid behov. Har du något du behöver hjälp med, tveka inte att kontakta oss!

Försäljning

Genom vårt samarbete med Vännäs Plåt, för vilka vi är återförsäljare, kan du hos oss beställa kompletta takpaket med allt du behöver för att själv lägga ditt tak. Detta inkluderar såväl färdiga takdelar anpassade efter ditt tak som rör, lister, snöräcken och så vidare. Hör av dig så berättar vi mer!

Takentreprenader för dig, ditt företag eller din brf